2.7.2008 Hiljaiseloa blogissa

Tällä rintamalla on ollut melkoisen hiljaista. Muilla rintamilla menoa on ollut siihen malliin, että aikaa nettiprojekteille ei ole liiennyt. Töissä uusia haasteita on riittänyt vaikka muille jakaa, eikä täällä kotirintamallakaan ole hiljaista ollut.

Tässä puolen vuoden tärkeimmät etapit:
JAMKissa alkaa oma tontti olla pikku hiljaa hallinnassa
Kasvihuone on pystyssä ja kasvattaa tomaattia, chiliä + ananaskirsikkaa
Alakerran kuisti ja pata on kunnostettu
Jättinojatuoli on hankittu
Pihapuut on kaadettu ja jäljet siivottu (melkein)
Jyväskylän avoimen yliopiston yhteisöviestinnän perusopinnot on suoritettu (25 op)

Tulevasta toiminnasta odotan eniten kesälomaa. Enää kaksi aamua!

-Marianna

17.1.2008 Uusi vuosi, uudet haasteet

Viime syksynä aloin tuntea varpaissani kummaa kutinaa. Tuntui ihan siltä, että olisi aika tehdä jotain elämälleni. Ei pidä käsittää väärin, koko ajanhan minä olen kaikkea tehnyt: asustellut Espanjassa, hankkinut koiria, mennyt naimisiin ja hommannut omakotitalon. Mutta nyt tuntui siltä, että kaikki tämä touhu oli jättänyt työurani jotenkin alleen. Päätin siis ryhdistäytyä.

Ensimmäiseksi hakeuduin opiskelemaan uusia asioita työn ohessa ja seuraavaksi tein portfolion. Sitten aloin pitää silmällä kiinnostavia työpaikkoja. Eipä aikaakaan kun löysin sen, mitä halusin. Jyväskylän ammattikorkeakoulu haki visuaalista suunnittelijaa. Panin haun vireille ja minua onnisti. Aloitan JAMKissa ensi maanantaina.

Oletan, että saan mahtavia uusia haasteita ja tilaisuuden kehittyä ammatillisesti taas ison harppauksen eteenpäin. Ehkä toivon myös, että saan käyttää aiemmasta työstäni saatua kokemusta nyt JAMKin hyväksi.

Ei muuta kuin avoimin mielin kohti uusia haasteita!

-Marianna

22.11.2007 Portfolioni näkee päivänvalon

Syksyn aikana rakentelemani portfolio on ylittänyt julkaisukynnyksen ja meriliisi.net on vihdoin saanut oikean pääsivunsa. Tähän asti se ei ole saanut pitää sisällään kuin koirasivuja. Hyvinhän nekin ovat palvelleet ja tulevat tulevaisuudessakin olemaan osa sivustoa, mutta nyt omatkin sivunikin ovat saaneet paikkansa.

Mukavia hetkiä portfolioni parissa kaikille sivuillani vieraileville ja hyvää joulun odotusta!

-Marianna